11 Nisan 2009 Cumartesi

Cumali

Orlando Magic @ New Jersey NetsMoney Line - Match Winner Orlando Magic 1.333
Phoenix Suns @ Minnesota TimberwolvesPoint Spread - Handicap Phoenix Suns 1.909 -2
Golden State Warriors @ Utah JazzPoint Spread - Handicap Golden State Warriors 1.909 +14.5

9 Nisan 2009 Perşembe

Donderdag

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls: Takımlar play-off lar öncesi son kurşunlarını atıyor artık, sixers arka arka'ya iki maçınıda kaybederek 5. liği çok zora soktu hatta midyattaki pirinç 6. lıktanda olabilir, bu sıralar tam terside Bulls baya formda ve maçında favorisi yanlız her şeye rağmen sixers'ın bu maça asılacağına inanıyor ve +6 handikap oranıyla sixers diyorum

Denver Nuggets - L.A Lakers:
Lakers lig liderliği ile olası bir finalde saha avantajını korumak istiyor öte yandan Denver'da boncuk gibi arka arka sıralanmış 4 takımdan sıyrılma peşinde bu gece esasen hayli ilginç maçlar var, bahis şirketlerine göre Laker açık ara favori hatta denver galibiyetine 4.70 lik bile bir oran var ve bu oran son 14 maçının 13 ü kazanmış bir takıma veriliyor, hayli ilginç bir maç olucağa benziyor benim tahminim ise handikaplı Denver, +8,5 luk handikap bana fazla geldi o yüzden Denver diyorum.

Houston Rockets - Sacramento Kings: Sacremento'nun resmi sitesi bile maçı pek kaale almamış, hemen bitsek de gitsek havasında son 8 maçın 7sini kaybettiler bu maçıda büyük ihtimal kaybedicekler Houston bu maçı alıcaktır ama 11 handikap olurmu bilinmez siz garantiye gidip direk Houston oynayın olmadı handikaplı basın.

8 Nisan 2009 Çarşamba

hasılat gecesi

barcelona ile sermayeyi yaptık şimdi bunu iyice kazanca çevirme zamanı. ancak vakit az kaldığından yorum yapmadan sadece kupon vereceğim affınıza sığınarak. zaten günlerdir ilgilenemedim en azondan böyle bir dönüş yapayım

spurs -3,5
atlanta -2,5
golden state -6,5

hayırlı olsun

Woensdag

Washington Wizards - Cleaveland Cavaliers: Yılın en iyi takımı ununu elemiş eleğini asmış Wizard'ı konuk ediyor, maçın uzak ara favorisi Cavs lakin -15,5 handikap epey fazla geldi benim için, özellikle arenas oynarsa bu farkın olmayacağına inanıyor ve Wizard diyorum.

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks: Oranlarda herşey ortada gözüküyor lakin son 3 maçını kaybeden Buck'ın bu maçıda kaybedeceğini sanıyorum.Play-Off arifesinde Hawks bırakmaz.

Phoenix Suns - New Orleans Hornets: Handikaplar hemen hemen eşit, maç ne olur kestirmek güç ama 220 toplam sayı her ne kadar çok gibi gözüksede bu sayının aşılacağına inanıyorum, Suns'ın son 2 maçtadaki toplam sayı ortalaması 243 her ne kadar new orleas cephesinden durum bu kadar değilsede bol basketli bir gece olcağına inanıyorum ve üst diyorum.

5 Nisan 2009 Pazar

Weekend 2.5

Philadelphia 76ers - New Jersey Nets: Doğu konferansına dönen Sixers 3 de 3 ile gidiyor ve Miami'nin de önüne geçtiler bu maça asılacaklardır. -2.5 handikap ile Sixers diyorum.

Charlotte Bobcast - Detroit Pistons: Play-Off a son bilet için bu akşam amansız bir mücadele olucak o yüzden 175.5 sayılık toplam sayı barajı konulmuş, kısır bir maç olucağına inansamda bu barajın aşılacağına inanıyorum ve üst diyorum.

Golden State Warriors - Sacramonte Kings: Birkaç gün önceki maçta normal süre de toplam 264 sayı olmuştu, bu geceki oran ise 242 sayı, lakin ben bu iki amaçsız takımın bu sayıya ulaşcağına inanmıyorum ve alt diyorum.

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves: Denver'ın ilk yarıda işi bitireceğini düşünerek ilk yarı -4 handikap ile Denver diyoruz.

Oran: 13 misli

Weekend 2

Dün verdiğimiz 3 maçlık 7 misli kupon tuttu, bu hafta üzerimizde ölü toprağı vardı onu attık, önceki kuponlara pek çalışamamıştık bugün ise 11 maç var takipte kalın akşama güzel kuponlarla geliyoruz.