21 Mart 2009 Cumartesi

Cumartesi Gecesi Ateşi - Gri Sarelle Kavanozu

784 - Charlotte Bobcats vs. Indiana Pacers

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 198,5
H: Indiana


Indiana dün son saniyede Dallas kaybederken yenilgi serisi de beş maça çıkıyordu. Moraller bozuk ve bu gece deplasmandalar. Charlotte ise iyice playoff havasına girmiş durumda, son üç maçlarını kazandılar. Fakat bu üç galibiyetin ikisi Toronto'ya karşı. Yine de Chicago'nun bir maç gerisindeyken Indiana gibi bir rakibi kaçırmak istemezler. Gerard Wallace'ın döndüğünü de düşünürsek Bobcats maçın favorisi.

Tahminler
MSH: Charlotte (Stake 4/10)
İYH: Charlotte (Stake 2/10)
Limit: Alt (Stake 4/10)


785 - Orlando Magic vs. New York Knicks

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit: 215,5
H: New York


Güçte bir dengesizlik seziyorum. Orlando kazanır, bizim için önemli olan 13 fark atıp atamayacağı. New York 13 sayı fark yiyebilir mi diye düşünürsek cevaba daha rahat ulaşırız; evet yer. NY dün Sacto'dan 27 sayı fark yedi ki bu bile bence tek başına yeter.

Tahminler
MSH: Orlando (Stake 5/10)
İYH: Orlando (Stake 5/10)
Limit: Üst (Stake 3/10)



786 - Memphis Grizzlies vs. Boston Celtics

Oranlar
MSH: 8,5
İYH: 4,5
Limit: 191,5
H: Memphis


Boston'da Garnett döndü. Bunun moraliyle de dün Spurs'ü yendiler. Teksas'dan devam ediyorlar. Normal şartlarda Boston kazanır der ve sonraki maça geçerdim ama Kelt'lerin daha önce yaptığı tatsız süprizler gayet net hatırlıyorum. Memphis'in gençlerini de Boston'a karşı ayrı bir motivasyonla oynayacaklardır. Biraz futbol yorumu gibi oldu ama.

Tahminler
MSH: Memphis (Stake 1/10)
İYH: Boston (Stake 2/10)
Limit: Alt (Stake 5/10)

Gri Günlükler - Doğumgününde Hasta Olan Kız

747 - New Orleans Hornets vs. Memphis Grizzlies

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit: 189,5
H: Memphis


Memphis, Detroit'e aldığı galibiyet dışında son 2 haftadır kazanamadı. İyi oynadıkları da söylenemez. Her genç takım gibi mümkün olduğunca hücum etmek istiyorlar. New Orleans ise bir iyi bir kötü. Bu gece kazanabilirler ama kolay olmayacak. 13 fark konusunda ise, zannetmiyorum.

Tahminler
MSH: Memphis (Stake 3/10)
İYH: -
Limit: Üst (Stake 6/10)


PS: Kupon yok, yenilikler tam uygulanamadı, sadece bir maç tahmini var. Bu durum için özür dilerken bahanem için sizi başlığa yönlendiriyorum.

20 Mart 2009 Cuma

Run Forest


Dallas Mavericks-Indiana Pacers: Dun aksam atlanta da yenilgi alan Dallas bu aksamda Indiana ya konuk oluyor mac ortada ama son 4 macini kaybetmis indiana karsinda nenim tercihim 2.0 oraniyla Dallas.

Utah Jazz-Oklohoma City Thunder: Ununu elemis asmis Oklohoma bu macta Utah a karsi dayanabilcegini sannmiyorum, ilk yari -2 handikapa girilir olmadi 1.5 oraniyla mac sonucuyla Utah diyorum.

Philadelphia 76ers - Golden State Warriors : Bati seruvenine devam eden 76ers birazda duygusal bakarsam favori -2 sayiya 1.9 oran gayet guzel bir oran gibi duruyor.

Washgton Wizard - Denver Nuggets : Favori tabiki Denver amma 14 sayilik handikap bana epey fazla geldi burayada wizard diyorum emin olmayanlara ise 211 sayi ust cazip.

Charlotte Bobcast - Toronto Raptors : Esasen bu maci kuponunuza koymaniza gerek yok ama burda iddaa kuponlarinion can dusmani Toronto ya karsi Bobcast in maci alicagina inaniyorum.

Bol Kazanclar...






19 Mart 2009 Perşembe

Gec Kaldik Kuponu

Bu gun gec kaldik lafi uzatmiyacagim kisa program ufak kupon,bugunun pek tadi yok.

Dallas Mavericks @ Atlanta Hawks
Toplam Sayı


* +195.0 1.83
* Fazla


Portland Trailblazers @ Cleveland Cavaliers (Live)
Toplam Sayı


* +187.0 1.91
* Fazla


Golden State Warriors @ L. A. Lakers
Point Spread - Handicap


* -6.0 1.15
* L. A. Lakers



ORAN: 4.03

Gri's Anatomy

732 - Atlanta Hawks vs. Dallas Mavericks

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 195,5
H: Dallas


Atlanta evinde yine favori. Altı maçlık bir galibiyet serisinden geliyorlar. Handikap oranı cezbedici olsa da ben yine de Atlanta'nın doğru seçim olacağını düşünüyorum.

Tahminler
MSH: Atlanta
İYH: -
Limit: Alt


733 - Cleveland Cavaliers vs. Portland Trail Blazers

Oranlar
MSH: 10,5
İYH: 5,5
Limit: 185,5
H: Portland


Dün geceki farklı Indiana galibiyetinden sonra Portland bu sefer daha dengi bir takımla karşılaşıyor. Evinde en başarılı takım olan Cavaliers maçın favorisi ama ben daha .ok ÜST oynama taraftarıyım.

Tahminler
MSH: Cavaliers
İYH: -
Limit: Üst




İddaa maalesef Lakers vs Warriors maçını programına almamış. Bu maça diğer sistemler üzerinden oynayacak arkadaşlar için şöyle bir tahmin yapıyorum. Lakers (-8,5) 'dan daha az bir oran bulursanız Lakers'a oynayın. Üst için de 206,5 civarında bulursanız üst oynayın.


Kupon

Bugün kendime kupon yapmadım.


Stake

Size daha yardımcı olabilmek için yarından itibaren tahminlerimde stake uygulamasına başlıyorum. Bilmeyenleriniz için kısaca özetlemek gerekirse tahminlerime ne kadar güvendiğimi gösteren sayısal değerler olacak artık.


Başlık

Bu konuda da yeni bir uygulamaya gidiyorum. Çok fazla Naruto izlemekten olabilir sanırım ama yazılarımda artık çift başlık olacak.

Kazandirmaya Devam Ediyoruz

Hemen asagida gordugunuz dun geceye ait tum tahminler tuttu, iki ayri kalemde verdigimiz 2 kupon 14 misli ve 7.2 mislilik kupon oturdu tabi eger sizler aralardan mac secip kuponda yapsaydiniz onlarda tutucakti, guzel oranlarla dun geceyide es gecmedik, bizimle kalmaya devam edin, iyi seyirler bol kazanclar.

18 Mart 2009 Çarşamba

Anakart Parasi

Sevgili basketbolsever dun gece bilgisayarin board unu nasil becerdisem bozdum ee malum para lazim nasil yapacaz bu isi tabiki bomba kuponla , bu gece suprizlere gebe

Phoenix Suns vs. Philadelphia 76ers: 224 sayi baraji cok gibi gelebilir ama 3 gundur dinlenmis suns Los Angeles dan bir nevi supriz bir galibiyet bulmus 76 karsinda favori amma velakin macin kos kos basketboluna donecegini dusundugumden UST diyorum.

Milwaukee Bucks vs. Orlando Magic: handikap puani yuksek degil dun gece den yarali orlandio bugun kesin maca asilacaktir.

Indiana Pacers vs. Portland Trailblazers: Nerdeyse handikap bile olmadigi macta Portland favori eksik etmeyin kuponlarinizdan.

Houston Rockets vs. Detroit Pistons: detroit e guvenipde mac girilmez ama ç sayilik handikap epey fazla geldi bana.


BIDE SOLE BISI VAR
Portland Trailblazers @ Indiana Pacers 1st Half1st Half Point Spread - HandicapPortland Trail Blazers 1.952
-1

Orlando Magic @ Milwaukee Bucks 1st Half1st Half Point Spread - HandicapOrlando Magic 1.909 -3

Detroit Pistons @ Houston Rockets 1st Half1st Half Point Spread - HandicapDetroit Pistons






1.909 +5

Çuf Çuf

Kalabalık bir gecede, biraz sonra bineceğim trene yetişebilmek adına sadece oynadığım kuponu değerlendiriyorum.

712 - Boston Celtics vs. Miami Heat

Oranlar
MSH: 4,5
İYH: 2,5
Limit191,5
H: Miami

Dün geceden sonra bu maça bulaşmayı hiç istemiyordum ama limit'i dikkatimi çekti. Son oynadıkları maçta 206 sayı olmuştu ve fakat ben alt oynadım. Niye mi? Pek emin değilim, dün gecenin yorgunluğu, Miami'nin deplasmanlarda kötü oluşu istediğinizi seçin. Benim cevabım içimden öyle geçiyor olacak.

Tahminler
MSH: -
İYH: -
Limit: Alt



714 - Indiana Pacers vs. Portland Trailblazers

Oranlar
MSH: 2,5
İYH: 1,5
Limit:205,5
H: Indiana


Amaçsız Indiana son üç maçını kaybettiği gibi bunu da kaybeder. Maç sonu için 2,5 handikap güzel.

Tahminler
MSH: Portland
İYH: -
Limit: -


715 - New York Knicks vs. New Jersey Nets

Oranlar
MSH: 7,5
İYH: 4,5
Limit: 214,5
H New Jersey


Bu maç hakkında daha uzun düşünebilirdim ama 7,5 handikap oranını görünce heyecanlandım, başım döndü. Evet çok skorlu maç olur ama Nets bu kadar fark yemez. Kaybedeceklerini bile sanmıyorum ya.

Tahminler
MSH: New Jersey
İYH: -
Limit: -



716 - Memphis Grizzlies vs. Denver Nuggets

Oranlar
MSH: 7,5
İYH: 3,5
Limit: 198,5
H: Memphis


Aslında handikaplar Denver'ın MSH'sı için güzel ama ben geçen geceki Detroit vs. Memphis maçını hatırlayıp oynamadım. Buna rağmen limit oranı gayet güzel.

Tahminler
MSH: -
İYH: -
Limit: Alt



717 - Milwaukee Bucks vs. Orlando Magic

Oranlar
MSH: 5,5
İYH: 2,5
Limit: 202,5
H: Milwaukee


Orlando'nun maçı alacağını düşünüyorum ama daha garanti olsun diye ben İYH oynadım. Dünkü Cleveland yenilgisi sonrasında bu maçı muhakkak alacaktır Orlando. Limit'de Alt seçeneği de gayet cazip.

Tahminler
MSH: -
İYH: Orlando
Limit: Alt



719 - Oklahoma Thunders vs. Chicago Bulls

Oranlar
MSH: 1,5
İYH: 0,5
Limit: 198,5
H: Chicago

Thunder kazandığı 19 maçın 14'ünü evinde kazandı. Son iç saha maçında da -beni üzerek- San Antonio'yu mağlup etti. Maçın favorisi Thunder.

Tahminler
MSH: Oklahoma
İYH: -
Limit: -


720 - Houston Rockets vs. Detroit Pistons

Oranlar
MSH: 9,5
İYH:4,5
Limit: 177,5
H: Detroit


Rockets Yao'suz oynayarak, Hornets'ı deplasmanda yenmeyi başardı. Sanırım bu geceki yüksek handikabın sebebi biraz da bu. İddaa'nın lanetli takımı Detroit'e bulaşmamak adına maç sonucu ile ilgili tahmin yapmadım. 177,5'luk limit ise gözümden kaçmadı. İki takımın da doksan sayının altında kalacağını düşündüğümiçin tahminin Alt olur.

Tahminler
MSH: -
İYH: -
Limit: Alt



721 - Phoenix Suns vs. Philadelphia 76ers

Oranlar
MSH: 7,5
İYH:3,5
Limit:228,5
H: Philadelphia


Yine handikaplara bakarak oynadığım bir maç. Lakers'ı yenen Sixers'ın, Suns'dan 7,5 sayı fark yememesi lazım. Bu son maçı geniş kupon arayanlara öneriyorum sadece.

Tahminler
MSH: Philadelphia
İYH: -
Limit: -


Kupon

Yukarıdaki tahminlerim aynen kuponumu oluşturmaktadır. Orlando 'Alt' seçeneği hariç. Bol şans.

serum gibi çabuk kana karışan kupon

atlanta hawks - sacramento kings

atlanta'nın normal şartlarda handikapı da kapatması lazım ama yi ne de riske girmeye gerek yok. savunmayla pek alakası olmayan kings'e kendi sahasında baya bi etkili olan atlanta eşlik edecektir. üst gayet güzel duruyor

dallas mavericks - detroit pistons

suns'ın da iki maçtır kazanmasıyla dallas biraz daha istim üzerinde olacaktır. detroitin durumu da malum zaten, saç baş yoldurmaya devam ediyorlar. eski savunma yapan detroit'in yerinde de yeller esiyor. bu maçt da gollü geçer. üst

los angeles lakers - philadelphia 76'ers

işte gecenin gollü maçlarına bir diğer aday. lakers konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ama handikap özellikle sonu garbage olma ihtimalı olan bir maça göre yüksek. üst iyidir, candır.

oran toplamları iddaa için 4,80, betsson için 7,11. hayırlısı bakalım

17 Mart 2009 Salı

17 Mart - Temiz gibi ama biraz da keyifsiz kafayla yapılmış

Lakers-Philadelphia: İlk yarı handikap, son çeyrek mazallah Sun Yue girer...

San Antonio-Minnesota: İlk yarı handikap.

Atlanta-Sacramento: Bu maç hakkında içimde pis bir his var ama ilk yarı handikap.

Golden State Warriors-LA Clippers: GSW vefakar taraftarıyla...

Saint Patrick's Day


701 - Atlanta Hawks vs. Sacramento Kings

Oranlar
MSH: 13,5
İYH: 6,5
Limit: 202,5
H: Kings


NBA'in en kötü total ve deplasman derecesine sahip Kings, sahasında çok çok iyi oynayan Hawks'a karşı. Atlanta'nın kazanacağı olsa da bu kadar fark atabiler mi emin değilim. Sacto defansı boşlamış olabilir ama hücumda umursamazlığın verdiği güvenle gayet rahatlar. Bu maç için en güvenli seçim 'üst' olur.

Tahminler
MSH: Hawks
İYH: Hawks
Limit: Üst



702 - Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Oranlar
MSH: 7,5
İYH: 3,5
Limit: 193,5
H: Magic


Gecenin uzak durulması gereken maçı. İki takım da istim üzerinde. Orlando belki maçı kaybedecektir ama kolay teslim olmayacakları kesin. Doğu'daki sıralama kavgası içinde birbirine mesaj göndermek isteyecek bu iki takımın sert oynayacağını düşünüyorum, kemik seslerini şimdiden duyuyorum. Bu sebeptem illa oynamak istiyorsanız 'alt' oynayın.

Tahminler
MSH: -
İYH: -
Limit: Alt



703 - Chicago Bulls vs. Boston Celtics

Oranlar:
MSH: 2,5
İYH: 1,5
Limit: 195,5
H: Bulls


Celtics son on günde üç maç kaybetti. Sıralamada Magic'e geçilmek üzereler. Doğu'daki en büyük iki rakibi birbiriyle oynarken bu gece kazanmaları lazım. Handikaplar da gayet güzel. Keltler ST. Patrick's Day'de maçı alır. Günün bankosu.

Tahminler
MSH: Celtics
İYH: Celtics
Limit: -



704 - Dallas Mavericks vs. Detroit Pistons

Oranlar
MSH: 5,5
İYH:2,5
Limit:188,5
H: Detroit

İddaa NBA'in Toronto Raptors ile beraberen en çok ve en ayıp şekillerde anılan takımı Pistons bu gece de bizi üzebilir. Mavs deplasmanından normalde çıkamamaları lazım ama insan yine de korkuyor. Lakin Memphis'e evinde yenilmeyi başaran bir takımın Dallas'ı yenmesinin de imkansızlığını düşününce... off, kafam durdu. Bu maçı ancak kuponunu genişletmek istiyenlere öneriyorum. Sistem yapmak gerekebilir.

Tahminler
MSH: Dallas
İYH: -
Limit: Üst



705 -San Antonio Spurs vs. Minnesota Timberwolves

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit:191,5
H: Minnesota


Dün geceki hayal kırıklığından sonra tekrar Spurs'e güvenmek zor gibi gelebilir. Handikap da yüksek. Maç sonunda Popoviç'in takımı dinlendirme ihtimali yüzünden tahmin yapmıyorum ama zannımca Spurs ilk yarıdan işi sıkı tutacaktır.

Tahminler
MSH: -
İYH: Spurs
Limit: Alt



706 - Utah Jazz vs. Washinton Wizards

Oranlar
MSH: 16,5
İYH: 8,5
Limit: 202,5
H: Washington

Son üç maçını kaybeden Jazz bu maçı kazanır; peki 17 sayı fark atar mı, sanmıyorum. Deron Williams, Memo Okur ve Carlos Boozer üçlüsü ufak da olsa sakatlıklarla boğuşuyor. Oynasalar bile tam güçlerinde olmayacaklarını tahmin ediyorum. Wizards 20 sayı fark yerse hesabını Sayın Gilberto'dan hep beraber sorarız.

Tahminler
MSH: Wizards
İYH: Jazz
Limit: Üst


707 - Golden State Warriors vs. Los Angeles Clippers

Oranlar
MSH: 2,5
İYH: 1,5
Limit: 225,5
H: Los Angeles


Al birini vur ötekine iki takımın mücadelesi. Sırf ev sahibi avantajıyla maçı Warriors'a veriyorum. Limit'in yüksekliğine aldanmayın. Golden State'in ne yapacağı belli olmaz. Hele ki rakibi nasıl oynarsa ona uyan Clippers'la ortalama 13 saniyede bir hücum kullanabilirler.

Tahminler
MSH: Golden State
İYH: -
Limit: -



708 - Los Angeles Lakers vs. Philadelphia 76ers

Oranlar
MSH: 9,5
İYH: 4,5
Limit: 203,5
H: Philadelphia


Sixers son üç maçını kazandı, bunlardan birinde Miami Heat'i yendi hatta. Fakat Lakers deplasmanı, hiç sanmıyorum bebek. Lakers rahat alır, fark 20 olur.

Tahminler
MSH: Lakers
İYH: Lakers
Limit: Üst




Kupon

Bu kuponu İzmir narenciye yetiştiricileri eşrafından Öner Emmi'ye armağan ediyorum.

701 - Üst
703 - MSH: Keltics
705 - İYH: Spurs
706 - MSH: Wizards
707 - MSH: Warriors
708 - MSH: Lakers


xMisli 2

kazanmaya devam

dün gece beklediğimiz gibi kazandık, kazandırdık. bu gece de devam etme niyetindeyiz.

charlotte bobcats - toronto raptors

toronto'da da dün gece washington için yazdığımız durum söz konusu. ayrıca pota altları iyiden iyiye yumuşak kaldı. bobcats sahasında alır diye düşünüyorum. -6,5 de çok bi fark diil.

denver nuggets - new jersey nets

dün gece yazdığım sebepler nets için artarak devam ediyor. bir de son saniyede kaybedilmiş maçın moralsizliği eklendi üstüne. handikap fazla gözükse de nuggets'a değer.

oklahoma city thunder - san antonio spurs

spurs böyle genç takımları yenmeyi iyi bilir. ayrıca yine ritm bulmaya başladılar. kazandıklarında da bu 7 sayıyla olur en az muhtemelen. spurs'e güvenmek mantıklı.

bu kuponun handikapları iddaa'da 4,80, benim oynadığım gibi betsson'dan direk galibiyetleri 2,03 vermektedir. bol şanslar

16 Mart 2009 Pazartesi

17 Mart Kuponu

Dün gece Gilberto kuponu aşşağıda gördüğünüz gibi cuk oturdu, bloğu takip eden dostları yine kazandırmaya devam ediyoruz, Gri Büyücü 2 günlük aradan sonra yine aramız da, neyse sözü fazla uzatmadan maçlara geçiyorum...

Denver Nuggets vs. New Jersey Nets: Lafı fazla hiç uzatmıyım +13 lük handikap epey fazla gibi geldi bana eğer kuponlara eklenecekse bu handikapla nets diyorum.

Oklahoma City Thunders vs. San Antonio Spurs: Yine sözü uzatmaya gerek varmı banko spurs, biraz daha zorlayım diyenlere 2,5 lik handikapla ilk yarı spurs a kuponu girin derim.

Memphis Grizzlies vs. Portland Trail Blazers: Portland maçın büyük favorisi e tabi bizmde favorimiz, alt-üst oynamak istiyenlere ise tavsiyem üst olucaktır.

Bahis Türü: Kombine

Portland Trailblazers @ Memphis Grizzlies
Toplam Sayı


  • +188.0 1.91
  • Fazla


San Antonio Spurs @ Oklahoma City Thunder
Money Line - Match Winner


  • 1.454
  • San Antonio Spurs


New Jersey Nets @ Denver Nuggets
Point Spread - Handicap


  • +13.0 1.91
  • New Jersey Nets


Oran: 5.30





Pazartesi Sendromu

Charlotte Bobcats vs. Toronto Raptors

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 194,5
H: Toronto


Toronto kabus sezonunda özellikle deplasmanda kötü. Bir kaç gün önce evinde Detroit'e kafa tutabilmişti ama Bobcats deplasmanının playoff'a oynayan bir çok takımın canını yaktığını düşünürsek işleri zor. Yine de Toronto'nun son hafatadaki yükselen performansı ile Charlotte'un düşen performansını düşününce bu maçı handikap avantajıyla Raptors'a veriyorum.

Tahminler
MSH: Toronto
İYH: -
Limit: Üst



Memphis Grizzlies vs. Portland Trail Blazers

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 189,5
H: Memphis


Dün gece Detroit'i yenen Memphis, bir "acaba" dedirtse de yol yorgunluğu ve Portland'ın sıralamada yukarıya çıkabilmek için her galibiyete ihtiyaçları olduğu düşünülünce maçı Porland rahat alır diyorum.

Tahminler
MSH: Portland
İYH: Portland
Limit: Üst



New Orleans Hornets vs. Houston Rockets

Oranlar
MSH: 5,5
İYH: 2,5
Limit: 182,5
H: Houston


Hornets için işler iyi gitmiyor. Doğu turunda geçen hafta sadece Wizards'ı ve Bucks'ı yenebildiler. Bu gece evlerine dönüyorlar ve rakip istim üzerinde ki Rockets. Houston geçen hafta Lakers Artest'in yanlış hareketleri sonucunda elinden kaçırdı. Yine de Hornets'ın Rockets'a her zaman ters geldiği de bir gerçek. Hele ki şu an ilk beş başlayan point guard'ları (Chris Paul vs. Aaron Brooks) düşünürsek bu maça temkinli yaklaşmakta fayda var. Kalbimden geçen tahmin Houston Rockets ama siz oynamayın.

Tahminler
MSH: -
İYH: Rockets
Limit: Alt



Oklahoma City Thunders vs. San Antonio Spurs

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 189,5
H: Thunders


Gelecek geçmişe, gençlik tecrübeye, Durant Duncan'a karşı. Fakat asıl kapışma amaçsızlık vs hedefe ilerlemek olacak. Bu noktada sonuç belli. San Antonio Spurs.

Tahminler
MSH: San Antonio
İYH: San Antonio
Limit: -



Denver Nuggets vs. New Jersey Nets

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit: 208,5
H: Nets


Nuggets evinde oynuyor, Nets dün gece zorlu bir maç oynadı ve kaybetti. Maçın kesin favorisi Denver. Lakin bu handikap oranlarına bakınca insanın kuponu sulanıyor. İddaa'cıların bu lokmasını yutacağım, Denver 13 sayı fark atamaz.

Tahminler
MSH: Nets
İYH: -
Limit: Alt





Kupon

Sadece tahmin yapmak bazılarına yeterli gelmemiş. O yüzden bundan sonra kendime oynadığım kuponu da buraya yazacağım. Herkesin şeytanı bol olsun.

821 - MS: Toronto
822 - MS: Portland
823 - İY: Rockets
824 - MS: San Antonio
825 - Limit: Alt

15 Mart 2009 Pazar

15-03-2009 pazar

yoğun bir gün olunca günün ilk maçlarını ve doğal olarak atlanta'yı kaçırmış olduk. zararı yok, gece maçlarıyla arayı kapatırız.

washington wizards - sacramento kings

tuttuğum takım olan washington'ın bu seneki olayını iyice kavramış durumdayım. 5-6 maçta bir dişimize göre bir rakip bulunca kazanalım, diğerlerinde de fazla kasmayalım şeklinde takılıyoruz. bu maçta da rakip yine dişimize göre olan takımlardan kings. butler'ın durumu kritik ama onsuz olsak da galibiyete yakın taraf olarak wizards'ı görüyorum. butler oynarsa da çok rahat alırız tahminim. -1,5 mantıklı gayet. üst de denenebilir.

golden state warriors - phoenix suns

artık lotaryayı düşünen bir takımla play off için son kurşunlarını atan bir takımın maçı. ayrıca suns golden state'in panzehirini en iyi bilebilecek takım belki de çünkü kendisi yıllardır böyle oynuyor. bahis sitelerinden oynayanlar direk galibiyet denesinler, iddaa'nın handikapı suns lehine güzel gayet. iddaa'nın açtığı sayı oranının fazla olduğunu ve maçın alt biteceğini düşünmüyorum ayrıca

los angeles clippers - new jersey nets

clippers son yedi maçını kaybetti ve artık kazanmak isteyeceklerdir. ayrıca nets'in mart ayında 15 günde 8.maçı bu. daha önceki 7 maçın dördü deplasmandaydı, ayrıca bu maç batı turunun üçüncü maçı. biraz yorgunluk olacaktır. clippers handikapı denemeye değer görüyorum. yine internetten tek maç gireceğim bu maça

haydi hayırlısı bu bloga bi kazanan kupon armağan etmenin zamanı geldi. wizards-suns-clippers iddaa'da 4,8 oran, betsson'da direk galibiyetleri 7,21, handikapları 7,11.

16 Mart...

Dün akşamki mini banko kuponumuz tuttu bu akşamki maçlara yetişemedik ama 22:00 sularında gece bahislerini koyacağız.