15 Mart 2009 Pazar

15-03-2009 pazar

yoğun bir gün olunca günün ilk maçlarını ve doğal olarak atlanta'yı kaçırmış olduk. zararı yok, gece maçlarıyla arayı kapatırız.

washington wizards - sacramento kings

tuttuğum takım olan washington'ın bu seneki olayını iyice kavramış durumdayım. 5-6 maçta bir dişimize göre bir rakip bulunca kazanalım, diğerlerinde de fazla kasmayalım şeklinde takılıyoruz. bu maçta da rakip yine dişimize göre olan takımlardan kings. butler'ın durumu kritik ama onsuz olsak da galibiyete yakın taraf olarak wizards'ı görüyorum. butler oynarsa da çok rahat alırız tahminim. -1,5 mantıklı gayet. üst de denenebilir.

golden state warriors - phoenix suns

artık lotaryayı düşünen bir takımla play off için son kurşunlarını atan bir takımın maçı. ayrıca suns golden state'in panzehirini en iyi bilebilecek takım belki de çünkü kendisi yıllardır böyle oynuyor. bahis sitelerinden oynayanlar direk galibiyet denesinler, iddaa'nın handikapı suns lehine güzel gayet. iddaa'nın açtığı sayı oranının fazla olduğunu ve maçın alt biteceğini düşünmüyorum ayrıca

los angeles clippers - new jersey nets

clippers son yedi maçını kaybetti ve artık kazanmak isteyeceklerdir. ayrıca nets'in mart ayında 15 günde 8.maçı bu. daha önceki 7 maçın dördü deplasmandaydı, ayrıca bu maç batı turunun üçüncü maçı. biraz yorgunluk olacaktır. clippers handikapı denemeye değer görüyorum. yine internetten tek maç gireceğim bu maça

haydi hayırlısı bu bloga bi kazanan kupon armağan etmenin zamanı geldi. wizards-suns-clippers iddaa'da 4,8 oran, betsson'da direk galibiyetleri 7,21, handikapları 7,11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder