17 Mart 2009 Salı

Saint Patrick's Day


701 - Atlanta Hawks vs. Sacramento Kings

Oranlar
MSH: 13,5
İYH: 6,5
Limit: 202,5
H: Kings


NBA'in en kötü total ve deplasman derecesine sahip Kings, sahasında çok çok iyi oynayan Hawks'a karşı. Atlanta'nın kazanacağı olsa da bu kadar fark atabiler mi emin değilim. Sacto defansı boşlamış olabilir ama hücumda umursamazlığın verdiği güvenle gayet rahatlar. Bu maç için en güvenli seçim 'üst' olur.

Tahminler
MSH: Hawks
İYH: Hawks
Limit: Üst



702 - Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Oranlar
MSH: 7,5
İYH: 3,5
Limit: 193,5
H: Magic


Gecenin uzak durulması gereken maçı. İki takım da istim üzerinde. Orlando belki maçı kaybedecektir ama kolay teslim olmayacakları kesin. Doğu'daki sıralama kavgası içinde birbirine mesaj göndermek isteyecek bu iki takımın sert oynayacağını düşünüyorum, kemik seslerini şimdiden duyuyorum. Bu sebeptem illa oynamak istiyorsanız 'alt' oynayın.

Tahminler
MSH: -
İYH: -
Limit: Alt



703 - Chicago Bulls vs. Boston Celtics

Oranlar:
MSH: 2,5
İYH: 1,5
Limit: 195,5
H: Bulls


Celtics son on günde üç maç kaybetti. Sıralamada Magic'e geçilmek üzereler. Doğu'daki en büyük iki rakibi birbiriyle oynarken bu gece kazanmaları lazım. Handikaplar da gayet güzel. Keltler ST. Patrick's Day'de maçı alır. Günün bankosu.

Tahminler
MSH: Celtics
İYH: Celtics
Limit: -



704 - Dallas Mavericks vs. Detroit Pistons

Oranlar
MSH: 5,5
İYH:2,5
Limit:188,5
H: Detroit

İddaa NBA'in Toronto Raptors ile beraberen en çok ve en ayıp şekillerde anılan takımı Pistons bu gece de bizi üzebilir. Mavs deplasmanından normalde çıkamamaları lazım ama insan yine de korkuyor. Lakin Memphis'e evinde yenilmeyi başaran bir takımın Dallas'ı yenmesinin de imkansızlığını düşününce... off, kafam durdu. Bu maçı ancak kuponunu genişletmek istiyenlere öneriyorum. Sistem yapmak gerekebilir.

Tahminler
MSH: Dallas
İYH: -
Limit: Üst



705 -San Antonio Spurs vs. Minnesota Timberwolves

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit:191,5
H: Minnesota


Dün geceki hayal kırıklığından sonra tekrar Spurs'e güvenmek zor gibi gelebilir. Handikap da yüksek. Maç sonunda Popoviç'in takımı dinlendirme ihtimali yüzünden tahmin yapmıyorum ama zannımca Spurs ilk yarıdan işi sıkı tutacaktır.

Tahminler
MSH: -
İYH: Spurs
Limit: Alt



706 - Utah Jazz vs. Washinton Wizards

Oranlar
MSH: 16,5
İYH: 8,5
Limit: 202,5
H: Washington

Son üç maçını kaybeden Jazz bu maçı kazanır; peki 17 sayı fark atar mı, sanmıyorum. Deron Williams, Memo Okur ve Carlos Boozer üçlüsü ufak da olsa sakatlıklarla boğuşuyor. Oynasalar bile tam güçlerinde olmayacaklarını tahmin ediyorum. Wizards 20 sayı fark yerse hesabını Sayın Gilberto'dan hep beraber sorarız.

Tahminler
MSH: Wizards
İYH: Jazz
Limit: Üst


707 - Golden State Warriors vs. Los Angeles Clippers

Oranlar
MSH: 2,5
İYH: 1,5
Limit: 225,5
H: Los Angeles


Al birini vur ötekine iki takımın mücadelesi. Sırf ev sahibi avantajıyla maçı Warriors'a veriyorum. Limit'in yüksekliğine aldanmayın. Golden State'in ne yapacağı belli olmaz. Hele ki rakibi nasıl oynarsa ona uyan Clippers'la ortalama 13 saniyede bir hücum kullanabilirler.

Tahminler
MSH: Golden State
İYH: -
Limit: -



708 - Los Angeles Lakers vs. Philadelphia 76ers

Oranlar
MSH: 9,5
İYH: 4,5
Limit: 203,5
H: Philadelphia


Sixers son üç maçını kazandı, bunlardan birinde Miami Heat'i yendi hatta. Fakat Lakers deplasmanı, hiç sanmıyorum bebek. Lakers rahat alır, fark 20 olur.

Tahminler
MSH: Lakers
İYH: Lakers
Limit: Üst




Kupon

Bu kuponu İzmir narenciye yetiştiricileri eşrafından Öner Emmi'ye armağan ediyorum.

701 - Üst
703 - MSH: Keltics
705 - İYH: Spurs
706 - MSH: Wizards
707 - MSH: Warriors
708 - MSH: Lakers


xMisli 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder