16 Mart 2009 Pazartesi

Pazartesi Sendromu

Charlotte Bobcats vs. Toronto Raptors

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 194,5
H: Toronto


Toronto kabus sezonunda özellikle deplasmanda kötü. Bir kaç gün önce evinde Detroit'e kafa tutabilmişti ama Bobcats deplasmanının playoff'a oynayan bir çok takımın canını yaktığını düşünürsek işleri zor. Yine de Toronto'nun son hafatadaki yükselen performansı ile Charlotte'un düşen performansını düşününce bu maçı handikap avantajıyla Raptors'a veriyorum.

Tahminler
MSH: Toronto
İYH: -
Limit: Üst



Memphis Grizzlies vs. Portland Trail Blazers

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 189,5
H: Memphis


Dün gece Detroit'i yenen Memphis, bir "acaba" dedirtse de yol yorgunluğu ve Portland'ın sıralamada yukarıya çıkabilmek için her galibiyete ihtiyaçları olduğu düşünülünce maçı Porland rahat alır diyorum.

Tahminler
MSH: Portland
İYH: Portland
Limit: Üst



New Orleans Hornets vs. Houston Rockets

Oranlar
MSH: 5,5
İYH: 2,5
Limit: 182,5
H: Houston


Hornets için işler iyi gitmiyor. Doğu turunda geçen hafta sadece Wizards'ı ve Bucks'ı yenebildiler. Bu gece evlerine dönüyorlar ve rakip istim üzerinde ki Rockets. Houston geçen hafta Lakers Artest'in yanlış hareketleri sonucunda elinden kaçırdı. Yine de Hornets'ın Rockets'a her zaman ters geldiği de bir gerçek. Hele ki şu an ilk beş başlayan point guard'ları (Chris Paul vs. Aaron Brooks) düşünürsek bu maça temkinli yaklaşmakta fayda var. Kalbimden geçen tahmin Houston Rockets ama siz oynamayın.

Tahminler
MSH: -
İYH: Rockets
Limit: Alt



Oklahoma City Thunders vs. San Antonio Spurs

Oranlar
MSH: 6,5
İYH: 3,5
Limit: 189,5
H: Thunders


Gelecek geçmişe, gençlik tecrübeye, Durant Duncan'a karşı. Fakat asıl kapışma amaçsızlık vs hedefe ilerlemek olacak. Bu noktada sonuç belli. San Antonio Spurs.

Tahminler
MSH: San Antonio
İYH: San Antonio
Limit: -



Denver Nuggets vs. New Jersey Nets

Oranlar
MSH: 12,5
İYH: 6,5
Limit: 208,5
H: Nets


Nuggets evinde oynuyor, Nets dün gece zorlu bir maç oynadı ve kaybetti. Maçın kesin favorisi Denver. Lakin bu handikap oranlarına bakınca insanın kuponu sulanıyor. İddaa'cıların bu lokmasını yutacağım, Denver 13 sayı fark atamaz.

Tahminler
MSH: Nets
İYH: -
Limit: Alt





Kupon

Sadece tahmin yapmak bazılarına yeterli gelmemiş. O yüzden bundan sonra kendime oynadığım kuponu da buraya yazacağım. Herkesin şeytanı bol olsun.

821 - MS: Toronto
822 - MS: Portland
823 - İY: Rockets
824 - MS: San Antonio
825 - Limit: Alt

1 yorum:

  1. abey üç maç vir, tarlayı, baa bahçayı satacam basacam, elin ayan öpem

    YanıtlaSil