22 Mart 2009 Pazar

Parliament Night

Dün gece sizlere kupon veremedim kusurumuza bakmayın evelki gün altı maç verdik 5 i oturdu tek 76ers ı es geç mişiz oda benim duygusal zaafım :)

Houston Rockets - San Antonio Spurs:
1o gün evel Houston da kazanan Spurs bence az bir farkla yine favori ama maç ortada desek yeridir, 178 sayı toplam da az gibi gözüksede Spurs oynadıgı son 4 çacın hiçbirinde 180 sayı toplamını görememiş bu maça kupona eklemeyebilirsiniz amma illa birşeyler oynayım diyenlere 180 üstü yada Spurs galibiyet derim.

Cleaveland Cavaliers - New Jersey Nets: Son 8 maçını kazanan Cavs kesin favori, Lebron un nadiren kötü oynadığı gecelerde bile kazanıyorlar, maçın oranıda hiç fena değil,hem handikaplı hemde normal galibiyet oranları yüksek.

Philadelphia 76ers - Sacremento Kings:
Geçen gece tek bilemediğimiz maç 76ers dı bu gece yine kendilerine oynayın derim :) ilk yarı handikapı sadece -2 kaçmaz, olmadı sixers galibiyeti olmadı handikaplı galibiyet bu gece tüm yollar sixers ın galibiyetine çıkar.

Miami Heat - Detroit Pistons: Son dk ya kadar bu bahis in nette pek açıklanacağıda yok gibi, malum pistons da rip,sheed,ivy uzun zamandır oynamıyor bu gecede oynamıyacaklarını varsayarsak maçın favori tarafı heat diyebiliriz ama dediğim gibi belli bi durum yok ortada oy üzden bu maçtan uzak durmanız tavsiyem, amma illa birşeyler oynayım diyenlere heat galibiyetini tavsiye ederim.

L.A Clipers - Toronto Raptors : BU maça süpriz oynayacağım sevgili okurlar bunu baştan açıkca belirtiyimde, oranalra göre Toronto favori amma velakin ben bu gece +5 handikapla Clippers diyorum.

Golden State Warriors - New Orleans Hornets: Maçın favorisi New Orleans handikap 8 yüksek diyenler ya direk new orleans galibiyetine yada 215 üst oynayabilirsiniz diyorum.

not: Kupon yaparken illaki tüm maçlarınıza girmenize tabiki gerek yok içinize sinmeyeni çıkarabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder