12 Mart 2009 Perşembe

Başladık

Evet artık hava atışı başladı, bundan sonra basketbolsever yada iddaa sever her ikisinden biri iseniz doğru yerdesiniz, bloğumuz açıldı hiç nefes almadan sıcağı sıcağı na bu gece bahislere geçelim:

Min Timberwolves - Mem Grizzlies : son 10 maçını kaybetmiş Timberwolves cephesinden bu maçda pek birşey beklemek yersiz, memphis galibiyete yakın taraf, olmadı üst diyoruz.

Den Nuggets - Okc Thunder : Thunder a verilen handikap değeri çok yüksek, verdiği enteresan oranla kuponlarda düşünülebilir.

Hou Rockets - La Lakers : Odom oynamıyacak maçta o yüzden Lakers'ın kaderi bu maç büyük ihtimalle Kobe'nin elinde, yakıon bir dosttan aldığım infoyu da buraya aktarayım, KObe maç başına 24 şutun üstüne çıktığı her maçta Lakers yenilmiş, ilk tercihimiz 200 sayı üstü olur maç sonucu ufak çaplı süpriz arıyanlara ise 2.4 gayet cazip bir oran.

Por T Blazers - Dal Mavericks : 196 toplam sayı bu iki takım için çok az, dallas kendi sahasında son 7 maç ın 6 sında 100 sayının üstünde geri kalan maçdada zaten yenilerek 110 sayı yemiş diğer yönden Portland ise son 6 maçın 5 ini 100 sayı barajının üstünde kazanıyor kayvettiği maçdada 100 sayı yiyor, maç dallas da gecenin bankolarından biri banko üst diyoruz.

Dallas Mavericks @ Portland TrailblazersTotal PointsOver 1.909 +196
L. A. Lakers @ Houston RocketsTotal PointsOver 1.909 +201
Oklahoma City Thunder @ Denver NuggetsPoint Spread - HandicapOklahoma City Thunder 1.909 +13.5

ORAN: 6.96

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder