13 Mart 2009 Cuma

free friday

dün kısır programda fena patladık, ama el alışsın istemiştik zaten. bugün daha güzel maçlar ve oranlar var. hadi hayırlısı bakalım

Washington Wizards-Orlando Magic:

artık iyiden iyiye seren wizards'a karşı her galibiyeti altın değerinde gören orlando. washington'ım da değil howard'ı, o oynamasa gortat'ı tutacak adam yok. yüksek tempo iki takımın da hoşuna gidecektir muhtemelen ve 200 sayı rahat bir şekilde geçilecektir. eğer tempo yüksek olursa orlando da fark atacaktır. wizards kazanırsa alt olur diye garip bi teorem kurayım.

Atlanta Hawks-Indiana Pacers:

atlanta sahasında iyi oynuyor ve play off'ta da en azından ilk turda bu avantaja sahip olmak istiyor. indiana pacers da onlar için bu yönde ideal bir rakip. rahat geçeceklerini düşünüyorum. handikap gayet güzel.

Portland Trail Blazers-New Jersey Nets:

işte sahasında iyi bir başka takım, üstelik mağlubiyetten geliyorlar ve karşılarında dişlerine göre bir takım. hem ilk yarısı hem de maç sonu handikapı gayet mantıklı.

Boston Celtics-Memphis Grizzlies:


majere'ye katılmamak elde değil. iki maçlık mağlubiyet serisinden geliyorlar, rondo da oynayacak gibi. allah ne verdiyse girilir ilk yarı-maç sonucu'na.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder