12 Mart 2009 Perşembe

Doubleheader

Böyle az maç olan geceleri pek sevmem, iddaada da üç maç sınırı olayın heyecanını kaçırıyor ama ilk gün biraz elimiz alışsın istedim. Ayrıca netten oynayanlar için de önerilerim olacağından tek maç üzerine de yoğunlaşılabilir. Vereceğim oranlar da Betsson'a aittir.

San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers

Dün gece bir kez daha Kobe'yi kızdırdılar ve bunun cezasını çektiler. Spurs onun sakinleşmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca dün geceki ekstra galibiyet biraz rahatlatacaktır Lakers'ı ve Spurs de yıllardır böyle maçları iyi oynamayı başarmıştır. Bence bu maçı Spurs alacaktır. -2,5 handikap gayet güzel bence.

San Antonio Spurs -2,5 vs Los Angeles Lakers +2,5 - 1,84

Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers

Açıkçası bu maçın sonucu için oldukça kararsızım. Suns'ın oranı cezbetse de uzak duracağım. Onun yerine betsson'da gördüğüm bir oyuncu bahisi önereceğim. Sayı ve ribaund toplamına Zydrunas Ilgauskas'a karşı Shaq'i tavsiye ediyorum. Burda Shaq için -5,5'lik bir handikap söz konusu. Son dönemdeki formuyla Shaq Z'ye karşı oldukça ağır basıyor. Cleveland pota altı savunması da üst düzey değil ve Shaq böyle kritik mücadeleleri sever. Burada tek sorun Z'nin pick and roll'lerden çok ekmek yiyebilecek olması. O da göze alınabilir bir risk diye düşünüyorum.

Shaquille O'Neal Sayı+Ribaunt -5,5 vs Zydrunas Ilgauskas +5.5 Seçim Shaq - 1,85

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder