12 Mart 2009 Perşembe

Gri Perşembe - TNT Gecesi

San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers

Oranlar
MSH: 2,5
IYS: 1,5
Limit: 194,5

H: Lakers

Lakers'ın Teksas turunun ikinci perdesi, rakip bu sefer Spurs. Dün geceki maçta Lakers ilk yarıyı 11 sayı geride kapayıp bir arada 15 sayı geriye düşse de maçı kazanmayı bildi. Sebep basit, Kobe Bryant. Lakin Kobe'nin son çeyrekte çoşarak maçı almasının sebebi biraz farklı. O sebep ise Ron Artest. Gereksiz dalaşma güdüsüne yine yenilen Artest, Kobe'yi ateşleyerek maçı verdi diyebiliriz. Lakin bugün aynı şeyin olması biraz zor. Öncelikle Spurs, Rockets'dan daha disiplinli bir takım ve Ginobili bu gece de oynamayacak. Bunlara rağmen Kobe yine de maça asılacaktır çünkü muhtemelen konferans finalinde de karşılaşacakları San Antonio'ya mesaj vermek isteyecektir. Ayrıca dün cezası yüzünden oynayamayan Odom dönüyor ki duyduğuma göre cezaya oldukça sinirlenmiş. Acısını Duncan'dan çıkarmak isteyecektir.

Spurs cephesinde ise makina eksik parçalarına rağmen işliyor. Yine de bunca sakatlığa rağmen ikinciliğe yerleştikleri için fazla zorlamayacaklarını düşünüyorum. Maç başabaş geçecektir ama tahminim Lakers alır.

Tahminler
MSH: Lakers
IYS: Spurs (Bu noktada disipline prim veriyorum. Yine de en sağlamı hiç oynamamak olur)
Limit: Üst




Phoenix Suns vs. Cleaveland Cavaliers

Oranlar
MSH: 4,5
IYS: 2,5
Limit: 218,5

H: Suns

Kısa konuşacağım ama acısız olmayacak, Suns için sezon bitti. Batı'da sekizinci sırayı yakalamaları imkansız artık. Sakatlıklar ve kötü kararlar derken sona geldik. Bu gece karşılarında ise Doğu Konferansı'nda ev sahibi avantajı için kasan Cavaliers var. Lebron James saha avantajı için daha fazla süre sahada kalmaya hazırım diyorken bu gece Suns'ın kazanması büyük süpriz olur.

Handikap oranları da oldukça makul. Olduğu gibi Cavs diyorum.

Tahminler
MSH: Cavs
IYS: Cavs
Limit: Üst

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder